Cerere GameModerator !
+2
Hitman
Kiry
6 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Cerere GameModerator !
Nume User:Kiry
Nume Caracter: Kiry
Varsta: 17
Experienta
in Metin2: Experienta destul de vasta,GM pe mai multe servere pe IP,cat
si prin hamachi,posturi abandonate,deoarece singura ocupatie era sa ajut playeri,sa le dau iteme dar din nefericire se inchidea,reseta serverul,,experienta de 3,5 ani in
jocul metin2 avand mai multe esecuri cu conturile datorita asa zisilor "prieteni"care mi-au furat conturile avand o incredere oarba in ei.Conturi pe Ro:Lupus lvl 70 !Leonis Lvl 75,Pegasus Lvl 75,Taurus lvl 67,daca nu ma credeti va dau nick-name!
Experienta
in folosirea unui GM:Parerea mea ca experienta de GM ar fi ce:|?comenzile care printrun simplu search pe Google le-ai gasit imediat,parerea mea ca conteaza si personalitatea omului,modul in care se comporta cu ceilalti din jurul lui si modul in care judeca.
Momentan ,cred ca am spus in mare parte cate ceva !Sper sa fiu ales si sa va ajut cu cea mai mare placere.Chiar daca totusi voi fi respins/acceptat parerea mea va ramane aceeasi despre acest server/forum!
Numar Posturi [Minim 400]: Acest numar de postu-uri cred ca
este exagerat,deoarece forumul nu este de asa natura pentru a face acest
numar imens,dar odata cu timpul va asigur ca se vor aduna si mesajele.
Astept parerile membrilor STAFF in game si nu numai si celor de pe forum !Sper sa fiu ales !Multumesc ,sa aveti o seara placuta in continuare !
Nume Caracter: Kiry
Varsta: 17
Experienta
in Metin2: Experienta destul de vasta,GM pe mai multe servere pe IP,cat
si prin hamachi,posturi abandonate,deoarece singura ocupatie era sa ajut playeri,sa le dau iteme dar din nefericire se inchidea,reseta serverul,,experienta de 3,5 ani in
jocul metin2 avand mai multe esecuri cu conturile datorita asa zisilor "prieteni"care mi-au furat conturile avand o incredere oarba in ei.Conturi pe Ro:Lupus lvl 70 !Leonis Lvl 75,Pegasus Lvl 75,Taurus lvl 67,daca nu ma credeti va dau nick-name!
Experienta
in folosirea unui GM:Parerea mea ca experienta de GM ar fi ce:|?comenzile care printrun simplu search pe Google le-ai gasit imediat,parerea mea ca conteaza si personalitatea omului,modul in care se comporta cu ceilalti din jurul lui si modul in care judeca.
Momentan ,cred ca am spus in mare parte cate ceva !Sper sa fiu ales si sa va ajut cu cea mai mare placere.Chiar daca totusi voi fi respins/acceptat parerea mea va ramane aceeasi despre acest server/forum!
Numar Posturi [Minim 400]: Acest numar de postu-uri cred ca
este exagerat,deoarece forumul nu este de asa natura pentru a face acest
numar imens,dar odata cu timpul va asigur ca se vor aduna si mesajele.
Astept parerile membrilor STAFF in game si nu numai si celor de pe forum !Sper sa fiu ales !Multumesc ,sa aveti o seara placuta in continuare !
Re: Cerere GameModerator !
Mi-ai copiat unele citate,s-au pe langa ele ai mai adaugat ceva.
PRO de la mine,dar sper ca experienta ce o detii sa fie ce-a adevarata!
PRO de la mine,dar sper ca experienta ce o detii sa fie ce-a adevarata!
eLecTrOo- Level 1
eu sunt pro dar ar trebui sa ceva mai multe posturi ai muncit si la forum meriti GM Numai sa fie tot ce ai spus mai sus adevart deci Pro
Adryyy- Administrators
thx din pacate nu am asa mult timp liber acum,sunt in niste pregatiri pentru o nunta ,dupa ce revin ma tin de forum !
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum