Cerere GM ciprian3
+3
Adryyy
Kiry
ciprian3
7 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Cerere GM ciprian3
Nume pe forum:ciprian3
Mesaje pe forum:103 si inca crestere
Varsta: 13 fac 14 in septembrie 2010
Exp metin : pai pe metin2ro am avut 39 si am jucat pe multe alte servere
Exp GM: am fost GM de 3ori(pe privat): 1data(timp de aproape 1an), 1data(timp de 6 luni), si inca o data(timp de 2 luni jumate)
De vreau sa fiu GM: As vrea sa fiu GM ca sa pot rezolva problemele playerilor noi sau mai nepriceputi, sa ordon pacea pe server(sa nu se injure,sa nu se bata joc de cineva,sa fie toata lumea civilizata) si sa devina cel mai populat, tare si cumsecade server privat.
Ore de stat : Weekend: vreo 10-11ore, si in timpul saptamanei :7 ore(deoarece mai am si teme)
Cand nu o sa fiu deloc o sa anunt ! PROMIT sa ajut pe toata lumea cu orice posibil!
Sper sa fiu ales si daca o sa fiu nu veti regreta ! PROMIT
Mesaje pe forum:103 si inca crestere
Varsta: 13 fac 14 in septembrie 2010
Exp metin : pai pe metin2ro am avut 39 si am jucat pe multe alte servere
Exp GM: am fost GM de 3ori(pe privat): 1data(timp de aproape 1an), 1data(timp de 6 luni), si inca o data(timp de 2 luni jumate)
De vreau sa fiu GM: As vrea sa fiu GM ca sa pot rezolva problemele playerilor noi sau mai nepriceputi, sa ordon pacea pe server(sa nu se injure,sa nu se bata joc de cineva,sa fie toata lumea civilizata) si sa devina cel mai populat, tare si cumsecade server privat.
Ore de stat : Weekend: vreo 10-11ore, si in timpul saptamanei :7 ore(deoarece mai am si teme)
Cand nu o sa fiu deloc o sa anunt ! PROMIT sa ajut pe toata lumea cu orice posibil!
Sper sa fiu ales si daca o sa fiu nu veti regreta ! PROMIT
ciprian3- Helper
Re: Cerere GM ciprian3
Varsta creeaza o problema,si lvl 39 nu este un nivel la care sa zici ca stii destule...parerea mea !
) nu minti ca nu are rost si nu cred ca ai abandona un cont de 95 pentru un privat sa fim seriosi...
lasate auzi 95 pe us:)) glumele sunt bune dar asta exagereaza mult;)
Adryyy- Administrators
da se da mare la apa mica;) orcum contra100% si +esti un mincinos
Adryyy- Administrators
Vreau Gm Pliss
am mai fost gm de 5 ori prima oara 1luna a2 oara 4luni si jumate a 3 oara 2lunisi canteva zile si a 4 oara 7luni si a 5 oara 1luna
andrey0- Membri
aham ok imi cer scuze dar chiar vreau sa fiu GM ( nu am fost niciodata si daca as fi sigur as face treaba buna (
ciprian3- Helper
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum