Esty tare?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Esty tare?
uite am si eu un mic varcolac..... unu micutz de to lv 4
micutz cum e tot te cauta..... sa te lase fara carne....... ii dau un RAID poate ajunge pe la tine prin oras... CE ZICI INCERCAM?
aaa da era sa uit..... dac vrei sa scapi....... ca un click pe urmatorul link.... si poate te crut...... (sa vedem daca dai? daca nu il trimit)
Uite o micutza dovada..... ca a trecut prin MADRID
Vânătoarea te duce către o mare aşezare. Ai capturat 1024 kg carne, 1500 aur şi ai obţinut 12 puncte de experienţă!
Vrei deci sa ajunga si la tn?
Uite scaparea! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
micutz cum e tot te cauta..... sa te lase fara carne....... ii dau un RAID poate ajunge pe la tine prin oras... CE ZICI INCERCAM?
aaa da era sa uit..... dac vrei sa scapi....... ca un click pe urmatorul link.... si poate te crut...... (sa vedem daca dai? daca nu il trimit)
Uite o micutza dovada..... ca a trecut prin MADRID
Vânătoarea te duce către o mare aşezare. Ai capturat 1024 kg carne, 1500 aur şi ai obţinut 12 puncte de experienţă!
Vrei deci sa ajunga si la tn?
Uite scaparea! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
CanDy- Helper
Re: Esty tare?
eu m-am la sat de jocul ala vreau sa vad contul eu acel cont il mai tin pentru notepad ala sa salvez lucruri in el cand reformatez pc:))
Adryyy- Administrators
Re: Esty tare?
Ai fost muşcat de către darkandel şi 3.59 kilograme de carne au fost sfâşiate de pe tine. so dus salamu si painea care am macato azi =))
Subiecte similare
» server PVP cel mai tare :X:X:X::X
» Cel mai tare sv de Samp RolePlay ,Joc si eu ! ! !
» UnderWorld Metin9 Cel mai tare
» FirreMt2 Cel mai tare server dintre toate!!!
» Naruto Episodul 183 - Steaua ce straluceste cel mai tare!
» Cel mai tare sv de Samp RolePlay ,Joc si eu ! ! !
» UnderWorld Metin9 Cel mai tare
» FirreMt2 Cel mai tare server dintre toate!!!
» Naruto Episodul 183 - Steaua ce straluceste cel mai tare!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum