CERERE DE Gm Flavyus
4 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
CERERE DE Gm Flavyus
Nume: Flavyus
Nume Caracter:DRAGON SAU URYU
Varsta: 15 ani AZI IMPLINESC PE 29 PLZ UN CADOU SA DEVIN GM:)) SHI PE SRV ASTA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Experienta in Metin2: 4ANI 2 ANI DE RO SHI US SHI 2 ANI SRV PRIVATE
Experienta in folosirea unui GM: 7LUNI [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
DECE AI VREA SA FI GM:Stiu niste baieti chiar opsedati de metin o sa aduc cam 5 baitei asa +fete [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nume Caracter:DRAGON SAU URYU
Varsta: 15 ani AZI IMPLINESC PE 29 PLZ UN CADOU SA DEVIN GM:)) SHI PE SRV ASTA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Experienta in Metin2: 4ANI 2 ANI DE RO SHI US SHI 2 ANI SRV PRIVATE
Experienta in folosirea unui GM: 7LUNI [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
DECE AI VREA SA FI GM:Stiu niste baieti chiar opsedati de metin o sa aduc cam 5 baitei asa +fete [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Flavyus07- Membri
Re: CERERE DE Gm Flavyus
Mda Contra!La profil scrie varsta 20 de ani si acum scrii ca ai 15!
Hitman- Moderator
Re: CERERE DE Gm Flavyus
nu ai respectat cererea correct Contra Respins si TC Docamdata nu am acces sa dau tc din pacate dar sunt sigur ca kriminal kid ar faceo pt mine paina imi va reda administratorul
Adryyy- Administrators
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum