Windows 7 in Romana
3 participanți
Pagina 1 din 1
Windows 7 in Romana
Dupa ce windows 7 a reusit sa cucereasca cateva calculatoare cred ca ar fi timpul sa va invatam cum sa puneti windows 7 in limba romana
Aveti mai jos tutorial pentru windows 7 in limba romana:
1 Pentru inceput intrati in control panel si faceti un click pe Change Display Challenge
sub Clock, Language, and Region Box. Iar daca folositi Clasic Wiev va trebui sa selectati Regional and Language Options.
2. Daca ati facut cum v-am zis mai sus mergeti la KeyBoards And Languges si faceti click pe
Mergeti la “Keyboards and Languages” tab si faceti click pe Install / Uninstall Languages
Acum cautati arhiva pe care o ve-ti descarca mai jos si deschideti-o.
Acum ar trebui sa va apara ca in imaginea de mai jos, La mine apare limba chineza deoarece nu am gasit alta imagine pe internet (personal nu folosesc windows 7) Selectati limba dorita si dati ok, ar trebui sa vi-se schimbe.
Link Download : http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x86-ro-ro_e1c324236046eb608e478570cf4396776ff02a72.exe
Aveti mai jos tutorial pentru windows 7 in limba romana:
1 Pentru inceput intrati in control panel si faceti un click pe Change Display Challenge
sub Clock, Language, and Region Box. Iar daca folositi Clasic Wiev va trebui sa selectati Regional and Language Options.
2. Daca ati facut cum v-am zis mai sus mergeti la KeyBoards And Languges si faceti click pe
Mergeti la “Keyboards and Languages” tab si faceti click pe Install / Uninstall Languages
Acum cautati arhiva pe care o ve-ti descarca mai jos si deschideti-o.
Acum ar trebui sa va apara ca in imaginea de mai jos, La mine apare limba chineza deoarece nu am gasit alta imagine pe internet (personal nu folosesc windows 7) Selectati limba dorita si dati ok, ar trebui sa vi-se schimbe.
Link Download : http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x86-ro-ro_e1c324236046eb608e478570cf4396776ff02a72.exe
Subiecte similare
» Windows XP Pack in Romana!
» Teleporter In Romana
» Locale in romana ! ! !
» Client 99% in Romana
» [FILE]Big5_string 80% in Romana:D
» Teleporter In Romana
» Locale in romana ! ! !
» Client 99% in Romana
» [FILE]Big5_string 80% in Romana:D
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: