Kata-Cerere de GM
+5
Hitman
KillerMan
Alex
ciprian3
Kata
9 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Kata-Cerere de GM
Nume pe forum:Kata
Mesaje pe forum:501 si e in crestere
Varsta:18 ani
Exp GM:1 an si jumatate
De ce as vrea sa fiu GM:Eu vreau sa fiu GM ca sa ii ajut pe ceilalti.Nu pentru a ma da smeker.Trebuie sa fie un server populat si asa ca voi aduce multi membri.Si sa ajut playerii sa respecte nu numai pe GM ci si intre ei.Sa vorbeasca frumos si sa nu se injure.
Multumesc anticipat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mesaje pe forum:501 si e in crestere
Varsta:18 ani
Exp GM:1 an si jumatate
De ce as vrea sa fiu GM:Eu vreau sa fiu GM ca sa ii ajut pe ceilalti.Nu pentru a ma da smeker.Trebuie sa fie un server populat si asa ca voi aduce multi membri.Si sa ajut playerii sa respecte nu numai pe GM ci si intre ei.Sa vorbeasca frumos si sa nu se injure.
Multumesc anticipat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Kata in Mier Iul 28, 2010 12:50 pm, editata de 3 ori
Kata- Moderator
Re: Kata-Cerere de GM
Ultima editare efectuata de catre Kata in Joi Iul 29, 2010 2:01 am, editata de 1 ori
Kata- Moderator
meriti fara cuvinte eu sper sa ajungi GM
Deci sunt PRO PRO PRO
Numai sa nu folosesti rasengan=)) si sa ne scoti la o cola:D
Deci sunt PRO PRO PRO
Numai sa nu folosesti rasengan=)) si sa ne scoti la o cola:D
Adryyy- Administrators
1.sunt prea putine date aduse despre exeprienta ta,
2.ai greseli de ortografie,deci varsta ta nu e adevarata
3.faci posturi doar prin a da reply cu "ms" "multumesc" etc.
Contra, un GM trebuie sa fie mult mai competent de atat!
2.ai greseli de ortografie,deci varsta ta nu e adevarata
3.faci posturi doar prin a da reply cu "ms" "multumesc" etc.
Contra, un GM trebuie sa fie mult mai competent de atat!
eLecTrOo- Level 1
Stai lin,eu doar mi-am dat cu parerea,ca si ceilalti,daca l-am criticat nu trebuie sa-mi dai tu "sfaturi" ca n-o sa le iau in considerare!
eLecTrOo- Level 1
inseamna ca nici nu meriti sa imi irosesc timpul vorbind cu tine... invatza sa numai jignesti lumea cu una cu 2 daca nu sti cum e sa fi criticat si cum se simte o persoana intreba pe cineva care stie
Adryyy- Administrators
Cand n-o sa mai folosesti abrevieri de Messenger/Mirc atunci sa-mi spui mie sa invat sa nu mai jignesc pentru ca:
1. nu am jignit pe nimeni
2.daca eu cred ca nu e competent nu trebuie sa-i "cant in struna" si sa-i zic : "Bravo tu ar trebui sa fii cel mai tare GM "etc.
3.Crede-ma ca nici eu nu vreau sa-mi irosesc timpul cu tine,dar vad ca faci abuz de putere!
1. nu am jignit pe nimeni
2.daca eu cred ca nu e competent nu trebuie sa-i "cant in struna" si sa-i zic : "Bravo tu ar trebui sa fii cel mai tare GM "etc.
3.Crede-ma ca nici eu nu vreau sa-mi irosesc timpul cu tine,dar vad ca faci abuz de putere!
eLecTrOo- Level 1
bine fie crezi ce doresti hai sa incheiem subiectul acesta...
Adryyy- Administrators
Pagina 1 din 2 • 1, 2
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum