Armura 80?
4 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Armura 80?
Salut.. Scuze ca va tot sacai, dar a aparut o problema. O prietena a facut king, toate bune si frumoase. King-ul merge transformat in armura de 80.. si aici apare problema. Ea are level 82 si totusi cand incearca sa puna armura ii zice "you are level too low"
Sa inteleg ca armura de 80 nu e chiar de 80? )
Sa inteleg ca armura de 80 nu e chiar de 80? )
Selaphiel- Level 1
Re: Armura 80?
Ok.. am inteles ..
Inca ceva, sa nu mai fac un topic nou. Daca sunt blocat intr-o zona in care nu merge teleportu, nici scrolurile, nimic, pot sa dau unstuck de pe site? Desigur, asta cand o sa mearga.. sau trebuie un GM sa ma ajute?
Inca ceva, sa nu mai fac un topic nou. Daca sunt blocat intr-o zona in care nu merge teleportu, nici scrolurile, nimic, pot sa dau unstuck de pe site? Desigur, asta cand o sa mearga.. sau trebuie un GM sa ma ajute?
Selaphiel- Level 1
Am dat relog de o gramada de ori.. nu are efect.. si cand dau pe scroll de teleport zice "you cannot use special potts when you are in the battle field"..
Selaphiel- Level 1
Nu ma cert cu tine.. Dar ar trebui sa aibe mai multi GM care sa se ocupe de server.. Si ar trebui sa faca un forum al lor, unde sa se uite peste ce scriem noi si sa incerce sa ne ajute..
Selaphiel- Level 1
Au forumu lor in primu rand si 2 iam zis si sa faca serveru mai simpl;u sa nu se faca lag dar nu vrea o folosti un server files in germana care nui bun deloc
Nu poti sa in zici sa intre 2 secunde sa bage ratele..?
Si lasa-mi si mie linku de la forum
Si lasa-mi si mie linku de la forum
Selaphiel- Level 1
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum