Am gasit rezolvarea problemei cu Network
2 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Tutoriale
Pagina 1 din 1
Am gasit rezolvarea problemei cu Network
---> intrati aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si
Downloadati x86/amd64 intrati pe el dati Next> pana o sa va apara sa selectati unele lucruri cautati ceva cu >> Host-Only << si selectam apoi install .. instalati InstantServer.exe " din now si va trebui sa va apara Mie mia mers:) >< >> Sper sa va fie de folos << >> nu am putut sa pun si imagini si am scris mai pe scurt pt. ca am mana rupta . nu e treaba sa va faceti srv prin VirtualBox tot prin instant dar ce ati instalat o s va ajute cu aceasta problema ffffffoarte mult . Host-Only e mai mult la servelele pe ip ...
Downloadati x86/amd64 intrati pe el dati Next> pana o sa va apara sa selectati unele lucruri cautati ceva cu >> Host-Only << si selectam apoi install .. instalati InstantServer.exe " din now si va trebui sa va apara Mie mia mers:) >< >> Sper sa va fie de folos << >> nu am putut sa pun si imagini si am scris mai pe scurt pt. ca am mana rupta . nu e treaba sa va faceti srv prin VirtualBox tot prin instant dar ce ati instalat o s va ajute cu aceasta problema ffffffoarte mult . Host-Only e mai mult la servelele pe ip ...
Adryyy- Administrators
Re: Am gasit rezolvarea problemei cu Network
Bravo sau Virtual PC il aveti cand descarcati Instant Server aveti in el Virtual PC
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Tutoriale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum