Cerere GameMaster buBbl3boy
3 participanți
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Cerere GameMaster buBbl3boy
Nume User:buBbl3boy;x3
Nume Caracter:buBbl3boy
Varsta:15 ani
Experienta
in Metin2:in jur de 2 ani si jumate nu are rost sa mint
Experienta in folosirea unui GM:app prima data cand am avut GM a fost pe un sv PvP(player vs. player) unde trebuia sa dau lvl 99 ,cal,iteme,(mai pe scurt mura-n gura) si asta a fost acum 8 luni in decursul celor 8 luni am mai avut si pe alte sv in scurt timp imi deschisesem si eu un sv privat dar am avut o problema cu portmap-ul..
Despre mine:Sunt o persoana foarte ambitioasa,tin la gluma chiar daca intr-un fel sunt jignitoare,am bunul simt,sunt respectuos cu lumea(depinde si de persoana),am o parere foarte buna despre mine dar nu stiu cum ma considera altii.
Sper sa fiu ales.Tot respectul meu!!
O seara placuta in continuare !!!
Nume Caracter:buBbl3boy
Varsta:15 ani
Experienta
in Metin2:in jur de 2 ani si jumate nu are rost sa mint
Experienta in folosirea unui GM:app prima data cand am avut GM a fost pe un sv PvP(player vs. player) unde trebuia sa dau lvl 99 ,cal,iteme,(mai pe scurt mura-n gura) si asta a fost acum 8 luni in decursul celor 8 luni am mai avut si pe alte sv in scurt timp imi deschisesem si eu un sv privat dar am avut o problema cu portmap-ul..
Despre mine:Sunt o persoana foarte ambitioasa,tin la gluma chiar daca intr-un fel sunt jignitoare,am bunul simt,sunt respectuos cu lumea(depinde si de persoana),am o parere foarte buna despre mine dar nu stiu cum ma considera altii.
Sper sa fiu ales.Tot respectul meu!!
O seara placuta in continuare !!!
buBbleboy;x3- Membri
4metin.net,4metin.ro :: Max4ALL :: :: Servere Sponsorizate :: Metin2eX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum