Spectator Dead Banner ads banner server
3 participanți
Pagina 1 din 1
Spectator Dead Banner ads banner server
Am facut acest tutorial mura in gura ca am observat pe alte forumuri concurente ca nu sunt destule detalii , majoritatea dintre voi poate nu stiu cum se face mai exact asa ca m-am gandit sa fac un tutorial mai detaliat si mai explicit. Sper sa va fie de folos spor la tr
Descriere: Acest plugin iti pune in stanga ecranului, sus, cand esti spectator sau mort o imagine dorita (un banner)
Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nume: Spectator Banner Ads
Instalare:
1. Fisierul spec_banner_ads.amxx il duceti in addons/amxmodx/plugins
2. Intrati in addons/amxmodx/configs deschideti fisierul plugins.ini si in el adaugati urmatoarea linie sub celelalte:
spec_banner_ads.amxx
Cvar-uri: (se adauga in addons/amxmodx/configs/amxx.cfg)
spec_banner_ads 1/0 - 1 daca este activat iar 0 daca este dezactivat
Informatii:
* Imaginea dorita o puneti in cstrike/gfx sub numele de amxx
* Atentie! fisierul trebuie sa aiba extensia .tga adica sa fie asa: amxx.tga
* Alta imagine in functie de spectator si dead o puneti tot in cstrike/gfx sub numele de friends
* Atentie! fisierul trebuie sa aiba extensia .tga adica sa fie asa: friends.tga
* Daca lasati cvar-ul setat 0 se va vedea decat amxx.tga fara friends.tga!
Pentru a va fi mai usor v-am atasat fiserele amx.tga si friends.tga pe care il descarcati de AICI pe care il veti inserta in urmatorul program pentru a avea marimea acceptata ca sa va functioneze pluginul corect programul se cheama paint.net si il puteti descarca de la urmatoarea dresa gratis [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
v-am atasat si o imagine dupa ce am insertat fiserul amx.tga dupa care in spatiul desenat veti pune voi imaginea dorita fara sa depasiti lunginea sau latimea masurata in pixeli si deasemenea celelalte masuri sa fie exact ca in poza atasata mai jos
Sursa Topic Gratuit
Descriere: Acest plugin iti pune in stanga ecranului, sus, cand esti spectator sau mort o imagine dorita (un banner)
Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nume: Spectator Banner Ads
Instalare:
1. Fisierul spec_banner_ads.amxx il duceti in addons/amxmodx/plugins
2. Intrati in addons/amxmodx/configs deschideti fisierul plugins.ini si in el adaugati urmatoarea linie sub celelalte:
spec_banner_ads.amxx
Cvar-uri: (se adauga in addons/amxmodx/configs/amxx.cfg)
spec_banner_ads 1/0 - 1 daca este activat iar 0 daca este dezactivat
Informatii:
* Imaginea dorita o puneti in cstrike/gfx sub numele de amxx
* Atentie! fisierul trebuie sa aiba extensia .tga adica sa fie asa: amxx.tga
* Alta imagine in functie de spectator si dead o puneti tot in cstrike/gfx sub numele de friends
* Atentie! fisierul trebuie sa aiba extensia .tga adica sa fie asa: friends.tga
* Daca lasati cvar-ul setat 0 se va vedea decat amxx.tga fara friends.tga!
Pentru a va fi mai usor v-am atasat fiserele amx.tga si friends.tga pe care il descarcati de AICI pe care il veti inserta in urmatorul program pentru a avea marimea acceptata ca sa va functioneze pluginul corect programul se cheama paint.net si il puteti descarca de la urmatoarea dresa gratis [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
v-am atasat si o imagine dupa ce am insertat fiserul amx.tga dupa care in spatiul desenat veti pune voi imaginea dorita fara sa depasiti lunginea sau latimea masurata in pixeli si deasemenea celelalte masuri sa fie exact ca in poza atasata mai jos
Sursa Topic Gratuit
Adryyy- Administrators
Subiecte similare
» Cs 1.6 si Server macker
» [FILE]Traduceri server + [GHID]Unde pui fisierele => Server 100% Romanesc
» Cum faci un server de SA-MP
» Server(NONAME)
» Server nou de Metin [MT2]RO
» [FILE]Traduceri server + [GHID]Unde pui fisierele => Server 100% Romanesc
» Cum faci un server de SA-MP
» Server(NONAME)
» Server nou de Metin [MT2]RO